• 977 958 197 · 973 725 999
  • se.oslupmmi@ofni

CASOS D’ÈXIT

WEB DE ESTUFAS

Maurici Biomass és una empresa de Reus que es dedica a la venda de xemeneies, estufes de pellets i calderes de llenya, pèl·let estella i policombustible. A la seva pàgina web www.mauricibiomass.com també trobareu multitud d’accessoris.

Global Club és la revista de referència de la ciutat de Lleida. Han apostat per posicionar-se totes les seves xarxes socials i la web, per aconseguir estar per sobre de la seva competència. Immpulso ha destinat tots els seus esforços per complir amb els objectius.

WEB DE TRANSPORTES

Transports Argelich posseeix un ventall de serveis de transport que cobreix serveis de transport en àmbit nacional i internacional, amb vehicles de diversos tipus per a poder satisfer les necessitats de tots els seus clients.

EMPRESA DE MADERAS IMMPULSO CLIENTE

A Maderas Llop-Obiols S.A. compten amb dos punts de venda a l’engròs de la ciutat de Lleida, un dels centres està ubicat a la Ctra. de Corbins, especialitzat en tot tipus de fustes, on es poden trobar les millors produccions internacionals.

WEB DE CLIENTE

Catalana d’Obres i Vials, S.L. es va fundar a Reus (Tarragona) el 1994. És una empresa familiar que compta amb una àmplia experiència i tradició en el sector de la construcció, la qual cosa ens permet oferir solucions personalitzades en tots els àmbits de la construcció.

OSG CLIENTE DE IMMPULSO SEO

Instal·lacions, Obra Civil, Obra, Canalització i Bastides són els seus principals línies de negoci. Amb el temps es van anar especialitzant i augmentant els serveis en cadascuna de les línies i van crear noves, com la d’Energia, Reformes, Genial Houses i Manteniments.

PILMAN MAQUINARIA CLIENTE IMMPULSO

Amb més de 24 anys d’experiència en subministrament de maquinària de soldadura i consumibles, subministrament i assistència tècnica de tot tipus de maquinària metal·lúrgica, per la deformació de la xapa, l’arrencada de ferritja i tall i la transformació de l’acer.

FUESTERIA ALLUE CLIENTE IMMPULSO

En Allué Fusteria i Ebenisteria realitzen els millors treballs de fusteria de fusta. Els seus projectes i treballs destaquen per l’àmplia trajectòria que posseeixen dins el sector de la fusta, això li ha dut a obtenir el màxim reconeixement per part de tots els seus clients.

RENOREFORMAE WEB

Renoreformae és una empresa jove formada per un sòlid equip de professionals, en especialistes en reformes integrals, reformes de cuina, bany, espais, locals comercials i acabats.

IMMPULSO CLIENTE

Oxiplasma és una empresa fundada per a la fabricació i reparació de màquines de tall, plasma i raig d’aigua. Compten amb més de 15 anys d’experiència en fabricació i manteniment de màquines de tall.

WEB DE XAPA

Concentren seu negoci a la reparació de vehicles de tota mena. Disposen d’una àmplia zona de taller amb zona de treball, bancada, cabina de pintura amb box de laboratori de pintura i elevador per a cotxes i furgonetes.