• 977 958 197 · 973 725 999
  • se.oslupmmi@ofni

CASOS D’ÈXIT

maurici 1024x586 - CASOS D'ÈXIT

Maurici Biomass és una empresa de Reus que es dedica a la venda de xemeneies, estufes de pellets i calderes de llenya, pèl·let estella i policombustible. A la seva pàgina web www.mauricibiomass.com també trobareu multitud d’accessoris.

globalclub e1509618035886 - CASOS D'ÈXIT

Global Club és la revista de referència de la ciutat de Lleida. Han apostat per posicionar-se totes les seves xarxes socials i la web, per aconseguir estar per sobre de la seva competència. Immpulso ha destinat tots els seus esforços per complir amb els objectius.

argelich2 1024x586 - CASOS D'ÈXIT

Transports Argelich posseeix un ventall de serveis de transport que cobreix serveis de transport en àmbit nacional i internacional, amb vehicles de diversos tipus per a poder satisfer les necessitats de tots els seus clients.

LLOPOBIOLS 1024x586 - CASOS D'ÈXIT

A Maderas Llop-Obiols S.A. compten amb dos punts de venda a l’engròs de la ciutat de Lleida, un dels centres està ubicat a la Ctra. de Corbins, especialitzat en tot tipus de fustes, on es poden trobar les millors produccions internacionals.

catvials 1024x586 - CASOS D'ÈXIT

Catalana d’Obres i Vials, S.L. es va fundar a Reus (Tarragona) el 1994. És una empresa familiar que compta amb una àmplia experiència i tradició en el sector de la construcció, la qual cosa ens permet oferir solucions personalitzades en tots els àmbits de la construcció.

OSG 1024x586 - CASOS D'ÈXIT

Instal·lacions, Obra Civil, Obra, Canalització i Bastides són els seus principals línies de negoci. Amb el temps es van anar especialitzant i augmentant els serveis en cadascuna de les línies i van crear noves, com la d’Energia, Reformes, Genial Houses i Manteniments.

pilamnmaquinariaweb 1024x586 - CASOS D'ÈXIT

Amb més de 24 anys d’experiència en subministrament de maquinària de soldadura i consumibles, subministrament i assistència tècnica de tot tipus de maquinària metal·lúrgica, per la deformació de la xapa, l’arrencada de ferritja i tall i la transformació de l’acer.

alluefuestriaweb 1024x586 - CASOS D'ÈXIT

En Allué Fusteria i Ebenisteria realitzen els millors treballs de fusteria de fusta. Els seus projectes i treballs destaquen per l’àmplia trajectòria que posseeixen dins el sector de la fusta, això li ha dut a obtenir el màxim reconeixement per part de tots els seus clients.

renoreformae 1024x586 - CASOS D'ÈXIT

Renoreformae és una empresa jove formada per un sòlid equip de professionals, en especialistes en reformes integrals, reformes de cuina, bany, espais, locals comercials i acabats.

oxiplasma 1024x586 - CASOS D'ÈXIT

Oxiplasma és una empresa fundada per a la fabricació i reparació de màquines de tall, plasma i raig d’aigua. Compten amb més de 15 anys d’experiència en fabricació i manteniment de màquines de tall.

xapaipintura 1024x586 - CASOS D'ÈXIT

Concentren seu negoci a la reparació de vehicles de tota mena. Disposen d’una àmplia zona de taller amb zona de treball, bancada, cabina de pintura amb box de laboratori de pintura i elevador per a cotxes i furgonetes.