• 977 958 197 · 973 725 999
  • se.oslupmmi@ofni

Millora la visibilitat de les teves Xarxes Socials

redes sociales visibilizar posicionamiento SEO

Millora la visibilitat de les teves Xarxes Socials

Aquí et portem 8 estratègies per millorar la teva visibilitat a les Xarxes Socials, avui dia qualsevol empresa crea un perfil a Facebook que actualitza cada 4 setmanes i per això ja pensen que el treball ja està fet, però el fet és que el realment difícil és ser visible a les Xarxes Socials i crear una comunitat al voltant nostre que crei aquesta interactivitat entre el client i la nostra marca perquè ens ajudi a créixer i alhora captar nous clients.
Així que volem ajudar-a que les teves Xarxes Socials siguin millor i puguis créixer.

  1. Crea contingut visual que sigui molt atractiu, redacta un petit text on cal tenir molt en compte la gramàtica i l’ortografia i revisa molt bé el contingut abans de publicar-ho. Publica material que als usuaris els pugui semblar realment interessant i que formi aquesta pro activitat entre empresa > usuari.
  2. Publica el material en les hores que sàpigues que la teva audiència és molt major, això farà que la teva visibilitat sigui molt millor pel nombre de persones en línia en aquell moment. I com puc saber quin és el millor moment? Doncs les mateixes xarxes socials en moltes ocasions ja et donen les estadístiques sobre quines són les hores i dies de la setmana que més visitants té la teva pàgina.
  3. Per tenir una major difusió de les teves Xarxes Socials inclou la icona de totes les que posseeixis a la teva pàgina Web, Newsletterfins i tot en la signatura del correu electrònic perquè tinguin una visibilitat major. Com més enllaços tinguis, més senzill serà per als teus usuaris trobar-te.
  4. Una altra de les eines que està facilitant molt aquest contacte és el botó de Trucada a l’acció, que se situa en els Web/blog/xarxes socials que incita als clients potencials a realitzar una acció concreta. Entre altres botons que es puguin incloure et truquem? o subscriu-te!
  5. Inclou preguntes en els teus continguts, per crear respostes en els teus usuaris, com a “Etiqueta a l’amic que t’agradaria que et regalés això.” Entre altres segons el nostre tipus de negoci.
  6. Crear concursos i sorteigs entre els nostres usuaris produeix un augment de la nostra comunitat a les nostres Xarxes Socials, cada vegada que una persona entra en el sorteig i interactua hi ha una gran probabilitat que aquest segueixi la nostra xarxa social i la visiti amb freqüència per seguir aquests concursos i sorteigs.
  7. Promocionar les publicacions que funcionin bé i que ja tenen likesés una de les millors funcions per aprofitar que ja són interactives i crear més interacció entre nous clients potencials. Només has d’introduir una imatge impactant i un copypotent que no deixi indiferent.
  8. Utilitza hashtags populars, els trendingstopicsper aconseguir més visibilitat això sí que estiguin relacionats amb la teva marca, coherents i que puguin atreure a possibles clients potencials per a la teva marca.

Aquestes són algunes de les pautes a seguir per crear una major visibilitat de les Xarxes Socials.

hmc