• 977 958 197 · 973 725 999
  • se.oslupmmi@ofni

OPTIMITZACIÓ DEL HOME CORPORATIU

Optimizar home corporative responsive

OPTIMITZACIÓ DEL HOME CORPORATIU

El home corporatiu, pot sortir publicat amb optimització per poder competir pels primers llocs dels cercadors, el realment difícil és mantenir aquesta posició que tots desitgem, tot i que a causa de la falta d’actualització d’aquest tipus de webs resulta complicat.
Aquí et portem algunes de les pautes per mantenir la teva pàgina en un constant manteniment:
– Actualitza el lloc amb freqüència, un dels elements més destacats i que ajuden a mantenir aquestes posicions és un slider amb imatges destacades sobre el nostre negoci, ofertes, etc. cal dir que aquestes imatges hauran d’anar acompanyades d’una caixa de text per millorar el posicionament, juntament amb una correcta optimització.
– Xarxes Socials i Newsletter, si aquest slider li donem un valor afegit com a ganxo comercial i li donem una difusió en diferents mitjans, farem una crida als nostres clients perquè visitin el nostre lloc web. Tot això combinat amb el contingut dinàmic del nostre Web, aquest és aquell que s’actualitza de forma constant a les pàgines interiors de la nostra pàgina corporativa.
– Contingut dinàmic i estàtic, tots els punts anteriorment nomenats al costat del contingut dinàmic que podem formar una vinculació del home cap a les nostres pàgines internes, ja sigui amb promocions, secció de notícies, etc. Crearan un dinamisme a les nostres pàgines més dinàmiques cap a les nostres pàgines més estàtiques. Aquestes pàgines nomenades estàtiques, es diuen així a causa que no se sotmeten a una constant actualització com per exemple una pàgina de notícies, sinó que poden tenir petites modificacions al llarg de l’any com: modificació d’imatges, afegir serveis de l’empresa, etc.
En definitiva, la clau principal per a un bon posicionament SEO és la combinació entre actualització de contingut a la nostra pàgina , bona optimització del nostre lloc i una gestió dinàmica amb les nostres xarxes socials.

hmc
hmc

Leave your message