• 977 958 197 · 973 725 999
  • se.oslupmmi@ofni

Tendències SEO pel 2018

tendencias, seo, 2018, novedades, mejorando

Tendències SEO pel 2018

Cada any la tecnologia avança i apareixen noves formes de millorar el SEO i amb això les tàctiques de màrqueting digital.
1. Linkbaiting, l’objectiu principal és la qualitat dels enllaços per millorar el posicionament, aquesta seguirà sent una tendència rellevant pel 2018. La intenció és aconseguir enllaços prou atractius des de diferents dominis per a un major satisfacció dels cercadors.

2. Experiència de l’usuari, genera rellevància, cal tenir en compte els mètodes que utilitza (mòbil, tauleta o ordinador). Els dissenys responsive seran la clau per a una càrrega més ràpida i que a la vegada causi una sensació més agradable a l’usuari.

3. Cerques per veu, tindran una gran rellevància, cada vegada són més els usuaris que l’utilitzen per realitzar les seves consultes a Internet. De manera que caldrà parar esment al SEO i els sistemes Long Tail, a més de tenir al nostre Web optimitzada per a cerques per veu serà la clau.

4. Contingut audiovisual i de qualitat, són els reis del 2018. Tenir un bon contingut de qualitat ajuda al fet que més gent entri al nostre Web. Així mateix optimitza el contingut amb els paràmetres SEO i afegirem el contingut audiovisual per millorar el resultat.

5. Certificat SSL (pàgines amb https), farà que el teu Web es vegi com a segur i hi hagi més gent que decideixi entrar en ell.

6. Els fragments enriquits també tindran una importància per als cercadors, sent una de les quals més influenciarà el posicionament SEO que re posicionarà als primers llocs i augmentarà el teu CTR.

hmc
hmc

Leave your message